Pogoji poslovanja

1. NAROČILO

Za uspešen nakup je potrebno vnesti vaše osebne podatke. Vnešeni podatki bodo varovani in se ne bodo uporabljali za noben drug namen razen za obdelavo vaših naročil! Po oddaji naročila prejmete potrdilo o vašem naročilu v vaš elektronski poštni predal. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure sporočite na naš elektronski naslov ali pa nas pokličete. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (Spletna Fuzija d.o.o.) nepreklicno sklenjena. Ko je enkrat pogodba o nakupu sklenjena, je le ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 8. in 16. uro.

2. PLAČEVANJE

Plačilne opcije so naslednje:

  • Po povzetju;
    Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo.
  • Po predracunu;
    Ko kupec opravi naročilo, se mu izpišejo podatki na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljemo priporočeno na želeni naslov.

3. PLAČILO

Stroški pošiljanja znašajo 4,00 EUR.
Brezplačna poštnina velja pri nakupu nad 60 EUR.
Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9-16 ure.

4. VRAČILO IN ZAMENJAVA BLAGA

  • Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec.
  • Kupec ima pravico, da vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine, vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov info@selfcheck.si, blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

5. CENE

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

6. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

7. UPRAVLJALEC TRGOVINE

Spletna Fuzija d.o.o.
Jurčkova cesta 234
1000 Ljubljana
email: info@selfcheck.si

Osnovni podatki:
Matična št.: 3941523000
Davčna št.: SI14200724
Podjetje je davčni zavezanec.
Št. poslovnega računa: SI56 0510 0801 3244 178 (Abanka)
Priglasitev 31.3.2011 na okrožnem sodišču Ljubljana, št. vpisa 2011/12865

Selfcheck.si
Right Menu Icon