FertilMan PLUS za plodnost moških

34,90 

  • Kapsule izboljšajo zdravje moškega reproduktivnega trakta
  • Pripomore k večji gibljivosti spermijev ter poveča število in kakovost spermijev
  • Za moške, ki bi radi povečali možnost zanositve
  • Regulira hormonsko aktivnost
  • 12x večja vsebnost l-karnitina

PAKET VSEBUJE:

120 kapsul

Ni na zalogi

Šifra: 982 Kategoriji: ,

Splošne informacije:

FertilMan PLUS kapsule so bile izdelane z namenom, da moškim nudijo edinstveno prehransko dopolnilo, za uporabo med načrtovanjem nosečnosti oziroma za pare, ki se trudijo spočeti že nekaj časa pa so pri tem neuspešni. Skrbno izbrane sestavine ustrezajo vsem standardom EU za prehranska dopolnila. Formula Fertilman Plus ima tudi vlogo v procesu celične delitve (vitamin D, B12 in železo), specializacijo celic (vitamin A) in pomaga vzdrževati splošno dobro počutje (vitamini B6, B12, A, C in D). Formula vsebuje le najbolj kakovostne sestavine, ki dokazano pripomorejo k večji plodnosti. Edinstvena formula, pripravljena iz idealne kombinacije vitaminov, aminokislin, antioksidantov in mineralov.

Napredna formula vsebuje vse prednosti izvirnega dodatka FertilMan, vključno z L-Argininom in vsebuje 12-krat več L-karnitina. Študije kažejo, da lahko karnitin in antioksidativni dodatek izboljšata kakovost sperme in povečata možnosti zanositve. Formula vsebuje tudi povečano vsebnost ključnih sestavin, kot je Selen, Koencim Q10 in Vitamini C ter B12.

Zdaj vam ni več potrebno kupovati vitaminov in mineralov, da bi lahko svojemu telesu zagotovili vse sestavine, ki jih potrebujete, ko načrtujete nosečnost. Dve kapsuli FertilMan PLUS , 2 krat dnevno je dovolj za popoln vnos hranilnih vrednosti, ki jih telo potrebuje za zdrav razvoj sperme.

Uporaba: Vzemite 2 kapsuli po obroku, 2 krat na dan. Pogoltnite s kozarcem vode ali hladne pijače. Kapsule ne vzemite na prazen želodec in je ne žvečite. Pakiranje 120 kapsul zadostuje za 30 dni. Za optimalne rezultate se priporoča uporaba najmanj 90 dni. Začnite z uživanjem takoj, ko se odločite zanositi. Primerno tudi za vegetarijance.

Kako delujejo kapsule FertilMan PLUS?

Folna kislina je izredno pomembna, saj je velikega pomena pri celični delitvi. Folat ima tako veliko vlogo pri sintezi novih celic, DNK in RNK, ter pri preprečevanju poškodb DNK ter obnovi celic in imunskega sistema.

Vitamin B6 ima na telo izjemno blagodejen učinek in je zelo pomemben za zdravje, saj ga telo potrebuje za tvorbo protiteles in rdečih krvničk, ki so tako zelo pomembne za zaščito našega imunskega sistema. Za moške je izredno pomembno tudi dejstvo, da vitamin B6 nadomešča snovi v telesu, ki povzročajo slabšo plodnost in posledično tudi manjšo možnost oploditve.

Moški že po naravni potrebujejo večje količine magnezija kot ženske. Magnezij je tako zelo pomemben, ker njegovo uživanje preprečuje hipertonijo ter motnje v delovanju srca, služi pa tudi kot nadomestek za tiste snovi v telesu, ki skrbijo za boljšo plodnost.

Cink je izredno pomemben mineral, ki sodeluje pri številni presnovnih procesih v telesu in je hkrati tudi izrednega pomena za uravnavanje izražanja genov ter proizvodnjo semenčic.

Selen je zelo pomemben za pravilno delovanje naše ščitnice, ki ima pomembno vlogo pri uravnavanju mnogih procesov v našem telesu, znano pa je tudi, da slednja močno vpliva k večji gibljivost spermijev.

Vitamina E in C sta antioksidanta za katera je še posebej znano, da igrata zelo veliko vlogo pri reproduktivnem procesu. Vitamin E je zelo pomemben pri presnovi sperme, vitamin C pa je blagodejen za organizem moškega, saj je tako sperma bolj kakovostna, poveča pa se možnost oploditve.

L-Arginin ima pomembno vlogo pri kakovosti spermijev, uživanje slednjega pa lahko močno poveča tudi število spermijev.

PREHRANSKO DOPOLNILO: Proizvod ni nadomestek za uravnoteženo prehrano. Izdelek ni primeren za tiste, ki jemljejo antikoagulante (za redčenje krvi), razen če vam to svetuje zdravnik. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom tudi vsi tisti, ki trpite za kakršnokoli vrsto alergije. Kapsule niso nadomestek za uravnoteženo, zdravo prehrano.

Ali ste vedeli?

Z izbiro dneva spolnega odnosa lahko vplivate na to, ali boste imeli fantka ali punčko. Moška semenčeca, ki vsebujejo X kromosom preživijo dlje časa in so počasnejši plavalci od semenčec z Y kromosomom. To pomeni, da boste imeli več možnosti za punčko, če imate spolne odnose 3 dni pred ovulacijo in bliže ovulaciji pomeni več verjetnosti za fantka.

Kako pomembna je izbira pravega trenutka?

Vsaj eden od šestih parov ima težave s spočetjem otroka in raziskave kažejo, da so te težave lahko povezane s slabo izbiro pravega trenutka. Težava je v tem, da so ženske plodne samo približno pet dni v vsakem ciklusu in visoko plodne samo dva dneva. Trenutek spolnega odnosa je zato pomemben pri povečanju možnosti za zanositev.

Koliko dni je ženska med ovulacijo dejansko plodna?

Med ovulacijo je žensko jajčece primerno za oploditev zgolj 12-24 ur. Vendar morate vzeti na znanje, da moška semenčeca preživijo 3-5 dni, tako da je možnost oploditve 5-7 dni.

Kako določiti dni ovulacije?

Preprosta in enostavna metoda določanja pravega trenutka, kdaj naj bi par imel spolni odnos, je uporaba testa “Babystart test ovulacije”.

Zakaj so kapsule pomembne?

Poskušate zanositi? Potem si lahko s kapsulami FertilMan PLUS povečate možnost zanositve in prenehate ugibati svoje plodne dneve. FertilMan PLUS s pomočjo naravnih sestavin vpliva na moško plodnost in proizvodnjo semenčic ter prispeva k delovanju imunskega sistema. Napredna formula vsebuje vse prednosti izvirnega dodatka FertilMan, vključno z L-Argininom in vsebuje 12-krat več L-karnitina. Študije kažejo, da lahko karnitin in antioksidativni dodatek izboljšata kakovost sperme in povečata možnosti zanositve. Formula vsebuje tudi povečano vsebnost ključnih sestavin, kot je Selen, Koencim Q10 in Vitamini C ter B12.

Selfcheck.si
Right Menu Icon