Akcija!

FertilMate obliži za plodnost moških

56,90  39,90 

  • Takojšni hladilni občutek
  • Enostavna uporaba
  • Poskrbite za zdravo spermo
  • Za vse, ki želite spočeti otroka in poskrbeti za kakovost vaše sperme

PAKET VSEBUJE:
32 obližev (za 16 dni uporabe, če uporabite 2 na dan kot priporočeno)

Ni na zalogi

Šifra: 984 Kategoriji: ,

Pozor: Izdelek ima krajši rok trajanja (december 2021).

Splošne informacije:

Povišana temperatura moških testisov in posledično slaba kakovost sperme je težava poznana že več kot 80 let. Izkušnje kažejo, da je zmanjšanje njihove temperature za 2 do 5 stopinj C° lahko učinkovito pri moških, ki imajo težave z neplodnostjo, kvaliteta slabe sperme pa se posledično spremeni v dobro.
FertilMate obliži za plodnost moških so posebej izdelane hidrogelne blazinice z naravnim izvlečkom mentola, ki se uporabljajo za zagotavljanje hladilnega učinka. Obliž ima prijeten vonj in je tanek, fleksibilen in na koži ne pušča neprijetnega občutka lepljivosti. Omogoča enostavno rezanje in se tako brez problema prilega vsaki velikosti moške mošnje.

Za koga je obliž FertilMate?

  • Za vsakega moškega, ki želi znižati temperaturo svojih testisov.
  • Za vsakega moškega, ki želi spočeti otroka in izboljšati kakovost svoje sperme.
  • Za vsakega moškega, ki daljše časovno obdobje presedi za mizo ali za volanom.
  • Za vse moške, ki so navajeni spanja na strani.

Zmanjšanje temperature testisov in spermatogeneza

Obliži FertilMate pomagajo vzdrževati optimalno temperaturo moških testisov, ki je pomemben dejavnik, koristen za spermatogenezo. Ta naravna, dolgotrajna metoda omogoča hlajenje tam, kjer ga potrebujete.

Razvoj sperme se imenuje spermatogeneza. Vsak cikel spermatogeneze ima približno šest stopenj. Trajanje vsakega cikla je približno 16 dni, za izdelavo ene odrasle sperme pa je potrebno pet ciklov. Približno 86 dni je potrebnih za celoten spermatogenetski cikel. Ker je postopek tako zapleten in dolgotrajen, bi lahko vsaka bolezen ali zvišana telesna temperatura v prvem ciklu vplivala na končni nastanek spermijev, to pa na koncu vpliva na vse spermije in ne le na enega ali dva.

Kako uporabljati obliž?

Priporočamo, da na dan uporabite po dva obliža. Prvi obliž nosite čez dan, 6 do 8 ur, preden ga zamenjate z novim obližom, ki bo zdržal 6 do 8 ur, torej med spanjem. Z nanosom obliža boste začutili takojšni hladilni učinek, ki se mu bo pridružil prijeten občutek ščegetanja. Ta občutek bo trajal 2-4 ure, hladilni učinek pa še dlje.
FertilMate obliži naj bi se za čim boljše rezultate uporabljati vsaj 6 mesecev, kljub temu pa so rezultati vidni že po 3 mesecih. Paket vsebuje 32 obližev, ki zadostujejo za 16 dni, v kolikor se držite navodil in uporabite 2 na dan.

Ali ste vedeli?

Z izbiro dneva spolnega odnosa lahko vplivate na to, ali boste imeli fantka ali punčko. Moška semenčeca, ki vsebujejo X kromosom preživijo dlje časa in so počasnejši plavalci od semenčec z Y kromosomom. To pomeni, da boste imeli več možnosti za punčko, če imate spolne odnose 3 dni pred ovulacijo in bliže ovulaciji pomeni več verjetnosti za fantka.

Kako pomembna je izbira pravega trenutka?

Vsaj eden od šestih parov ima težave s spočetjem otroka in raziskave kažejo, da so te težave lahko povezane s slabo izbiro pravega trenutka. Težava je v tem, da so ženske plodne samo približno pet dni v vsakem ciklusu in visoko plodne samo dva dneva. Trenutek spolnega odnosa je zato pomemben pri povečanju možnosti za zanositev.

Koliko dni je ženska med ovulacijo dejansko plodna?

Med ovulacijo je žensko jajčece primerno za oploditev zgolj 12-24 ur. Vendar morate vzeti na znanje, da moška semenčeca preživijo 3-5 dni, tako da je možnost oploditve 5-7 dni.

Kako določiti dni ovulacije?

Preprosta in enostavna metoda določanja pravega trenutka, kdaj naj bi par imel spolni odnos, je uporaba testa “Babystart test ovulacije”.
Selfcheck.si
Right Menu Icon