FertilSafe PLUS Lubrikant

16,50 

  • Za vse pare, ki želijo zanositi
  • Klinično testiran
  • pH uravnotežen
  • Ne vsebuje parabena in glikola

PAKET VSEBUJE:

Lubrikant FertilSafe 75 ml

Ni na zalogi

Šifra: 981 Kategoriji: ,

Splošne informacije FertilSafe Plus:

Lubrikant FertilSafe PLUS je bil izdelan z namenom, da lahko pari, ki načrtujejo otroka med spolnim odnosom uporabljajo varen lubrikant. Torej je primeren za vse pare, ki želijo spočeti otroka. FertilSafe PLUS ne škoduje spermi in je bil oblikovan tako, da posnema naravno vlažnost nožnice, skozi katero potujejo spermiji, ki oplodijo jajce.
Nekateri standardni lubrikanti negativno vplivajo na postopek oploditve, zato je v času zanositve priporočena opustitev le-teh. FertilSafe PLUS zagotavlja idealno pH ravnovesje, s čimer varuje varnost, gibljivost in sposobnost preživetja spermijev, zaradi česar je varnejši za uporabo kot vsi običajni lubrikanti.

Kaj je FertilSafe PLUS?

FertilSafe PLUS je spermi prijazen lubrikant, ki je varen za vse pare, ki se trudijo zanositi.

Kako deluje?

FertilSafe PLUS je bil strokovno oblikovan tako, da posnema naravno vlažnost med spolnim odnosom, kar prispeva k večjemu udobju med intimnim odnosom.
FertilSafe PLUS je bil klinično preizkušen in dokazan, da ne škoduje ali ovira sperme, kot nekateri drugi standardni lubrikanti. FertilSafe izpolnjuje stroge teste pH, ščiti naravno vitalnost sperme in jo varuje.
FertilSafe PLUS je bil ustanovljen s strani podjetja Babystart, enega vodilnih svetovnih dobaviteljev plodnosti In Vitro Diagnostic (IVD), ki izdelujejo izdelke in dodatke za boljšo plodnost žensk in moških. Strokovnjaki so razvili FertilSafe PLUS za vse pare, ki poskušajo spočeti otroka.
Za večjo zaupanje v izdelek FertilSafe PLUS ne vsebuje parabena in glikola.

Kako se uporablja?

FertilSafe se lahko uporablja pred seksom ali med njim in je primeren za vsakodnevno uporabo. Uporablja se neposredno iz embalaže. Če želite komplet z aplikatorji za lažji nanos vas svetujemo nakup večjega paketa. Večini žensk bodo aplikatorji všeč, ker omogočajo nanos lubrikanta bližje materničnemu vratu.

Lubrikant vedno skrbno zaprite s priloženim pokrovom in ga ne puščajte odprtega dlje kot je potrebno. Shranjujte pri sobni temperaturi (4-30 ° C). V primeru draženja, neprijetnega ščemenja ali pekočega občutka takoj prenehajte z uporabo ter se posvetujte z zdravnikom. FertilSafe PLUS ni kontracepcija. Ne uporabljajte, če imate vaginalno okužbo. Če ste pred kratkim imeli operacijo nožnice, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

Ali ste vedeli?

Z izbiro dneva spolnega odnosa lahko vplivate na to, ali boste imeli fantka ali punčko. Moška semenčeca, ki vsebujejo X kromosom preživijo dlje časa in so počasnejši plavalci od semenčec z Y kromosomom. To pomeni, da boste imeli več možnosti za punčko, če imate spolne odnose 3 dni pred ovulacijo in bliže ovulaciji pomeni več verjetnosti za fantka.

Ali je res, da pride ženska v ovulacijo 14 dni po tem, ko dobi menstruacijo?

Na žalost temu ni tako in je to zgolj “mit”, katerega se še vedno oklapa veliko ljudi, vključno z zdravstvenimi delavci. Ta “mit” se je najverjetneje razvil iz nekega povprečja, da ženska pride v ovulacijo na sredini svojega menstrualnega cikla.

Koliko dni sem med ovulacijo dejansko plodna?

Med ovulacijo je žensko jajčece primerno za oploditev zgolj 12-24 ur. Vendar morate vzeti na znanje, da moška semenčeca preživijo 3-5 dni, tako da je možnost oploditve 5-7 dni.

Ali lahko pride do ovulacije med menstruacijo?

Za ženske, ki imajo redni menstrualni cikel, je to skorajda nemogoče. Vendar nekatere ženske imajo zelo nereden menstrualni cikel in pri teh se lahko v redkih primerih to zgodi. Vsekakor pa to ne pomeni, da ne morate zanostit med menstruacijo, saj semenčeca lahko preživijo v telesu kar nekaj dni.

Ali lahko pride do ovulacije tekoj po menstruaciji?

Na to si lahko odgovorite tako, da veste koliko časa traja vaš menstrualni cikel. Če imate npr. 21 dnevni cikel (od začetka ene menstruacije do začetka druge) in krvavite 7 dni, potem lahko pride do ovulacije takoj po menstruaciji. Do ovulacije namreč pride 12-16 dni pred naslednjo menstruacijo in tako bi bili v ovulaciji od 6-10 dneva vašega menstrualnega cikla.

SESTAVINE: Voda, Hidroksietilceluloza, Fenoksietanol, Maris Sal, Etilheksilglicerin, Magnezijev klorid.

Selfcheck.si
Right Menu Icon