Test na vsebnost drog

17,90 

  • Hiter sterilni test za odkrivanje prisotnosti 6 najpogostejših mamil v urinu
  • Hiter in zanesljiv – rezultati vidni že po 5 minutah
PAKET VSEBUJE
  • 1× kartuša z več polji, brošuro z navodili, brošuro z barvno lestvico

Ni na zalogi

Šifra: 797 Kategorija:

Splošne informacije

S testom lahko preverite vsebnost naslednjih mamil v krvi: kokain (COC), amfetamin (AMP), metamfetamin, vključno z ekstazijem (mAMP), kanabis (THC), opiati, vključno s heroinom (OPI), benzodiazepini (BZO).

Rekreativne droge so lahko škodljive, saj otežujejo varno delo v vsakem okolju. So tudi prepovedane, zato ni presenetljivo, da delodajalce mnogokrat zanima, če njihovi zaposleni uživajo mamila. Enako skrbi tudi mnogo staršev po vsem svetu in s pomočjo testa za droge lahko v vzorcu urina ali krvi odkrijejo sledi številnih mamil, tudi kanabisa in ekstazija ter tako bodoče zaposlene ali otroke odvrnejo od uživanja prepovedanih substanc.

Zakaj je ta test pomemben?

Hiter, enostaven test za simultano kvalitativno odkrivanje različnih mamil in metabolitov v človeškem urinu zagotavlja preliminaren analitični testni rezultat, če je vsebnost mamila v vzorcu urina nad določenim nivojem, tako da z njegovo pomočjo zlahka ugotovite prisotnost šestih najpogosteje uporabljenih drog na svetu.

Kako dolgo se ekstazi, kokain in kanabis zadržujejo v telesu?

Nekatera mamila lahko v telesu pustijo sledi več tednov. Če niste reden uživalec drog, se jim lahko brez večjih težav še pravočasno odpoveste. Če pri tem potrebujete pomoč, vam bo lahko vaš osebni zdravnik svetoval, kje jo poiskati.
Selfcheck.si
Right Menu Icon